ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
MENU

Δωροκάρτες

Η δωροκάρτα Nakas Music Gift Card, είναι ένα προϊόν προπληρωμένης κάρτας το οποίο μπορεί να αγοραστεί και να εξαργυρωθεί μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nakas.com.cy της εταιρείας NAKAS MUSIC CYPRUS LTD.

Μπορείτε να επιλέξετε μία ή παραπάνω από τις δωροκάρτες των 10€, 20€, 50€, 100€, 200€, 300€, 400€ ή και 500€.

Μπορείτε να αγοράσετε τη δωροκάρτα και να την προσφέρετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να την χρησιμοποιήσει επιλέγοντας το δικό του δώρο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nakas.com.cy της NAKAS MUSIC CYPRUS LTD. Η δωροκάρτα θα αποσταλεί με email στο αγαπημένο σας πρόσωπο και στη ηλεκτρονική διεύθυνση- email που εσείς θα επιλέξετε να την στείλετε.

Προϋπόθεση εξαργύρωσης της δωροκάρτας είναι να υπάρχει ανοιγμένος λογαριασμός χρήστη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με το email στο οποίο απεστάλη η Δωροκάρτα. Στην περίπτωση αυτή ο κάτοχος της κάρτας χρησιμοποιεί κατά το check out και την πληρωμή της παραγγελίας του τον σχετικό κωδικό της Δωροκάρτας στο πεδίο “Έχετε Δωροκάρτα;“

Στην περίπτωση που ο κάτοχος της Δωροκάρτας δεν έχει ανοιγμένο λογαριασμό με το συγκεκριμένο email στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τότε θα πρέπει ο κάτοχος της Δωροκάρτας να δημιουργήσει νέο λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιώντας το email στο οποίο έλαβε τη Δωροκάρτα. Κατόπιν ο κάτοχος της κάρτας χρησιμοποιεί κατά το check out και την πληρωμή της παραγγελίας του τον σχετικό κωδικό της Δωροκάρτας στο πεδίο “Έχετε Δωροκάρτα;“

Η δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά για αγορές ίσης ή μεγαλύτερης αξίας αυτής. Αν το ποσό της αγοράς σας είναι μεγαλύτερο της αξίας της δωροκάρτας μπορείτε να εξοφλήσετε τη διαφορά με άλλα μέσα πληρωμής.

Η κάρτα έχει ισχύ 12 μηνών από την ημερομηνία αγοράς/έκδοσής της και χάνει την ισχύ της μετά από αυτό το διάστημα. Δεν μπορεί να επιστραφεί έναντι χρημάτων ή να χρησιμοποιηθεί ως πιστωτική κάρτα.

Η NAKAS MUSIC CYPRUS LTD επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να προβεί οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων χρήσης. Η χρήση της Δωροκάρτας αποτελεί αποδοχή των παρόντων όρων. Περισσότερα στο http://www.nakas.com.cy/el/plirofories/oroi-chrisis/.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη Δωροκάρτα, παρακαλώ καλέστε μας Δευτέρα – Παρασκευή 9πμ-5μμ στο 00357-22512088 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Παρακαλώ συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο του αποδέκτη
ΠΟΣΟ*
Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
Η δωροεπιταγή προστέθηκε στο καλάθι σας
Κάτι πήγε στραβά!