Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά επεξεργάζονται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες και η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν το συντομότερο στις εταιρείες courier ή μεταφορών από τα κεντρικά μας. Ισχύει εάν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται διαθέσιμα στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο και εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας πχ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα.

Παραγγελίες και αγορές που γίνονται στην εταιρεία Nakas Music Cyprus LTD αφορούν μόνο προϊόντα που παραδίδονται εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας και όχι έξω από αυτή.

 

► MΕ COURIER

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.
Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ACS Courier, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξή της στην ιστοσελίδα της ACS εδώ εισάγοντας τον αριθμό αποστολής.
Από τη μέθοδο αποστολής με Courier εξαιρούνται όλα τα κλασικά - ηλεκτρικά - stage πιάνα, ηχεία, όλες οι ηλεκτρονικές - ακουστικές Drums και γενικά ογκώδη αντικείμενα.
Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη των 59€, τότε η μεταφορά είναι δωρεάν για όλη την Κύπρο.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι αξίας έως και 59€ ευρώ και επιλέξετε αποστολή με Courier θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς ποσού 4,90€.
Η δωρεάν μεταφορά με courier καλύπτει την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι το πλησιέστερο store point της ACS ( ανάλογα με τη διεύθυνση αποστολής που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας ) και δεν περιλαμβάνει τη συναρμολόγηση ή το στήσιμο των προϊόντων (όπου αυτό απαιτείται).

Δυνατότητα ταχυμεταφοράς από τις κεντρικές αποθήκες της Ελλάδας στο κατάστημα της Λευκωσίας εντός 3 έως 5 ημερών προπληρωμένων παραγγελιών, ειδών που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες της Κύπρου,  με ενιαία χρέωση (Flat rate) 25€ .
Εξαιρούνται ογκώδη αντικείμενα όπως Πιάνα, Ηχεία, Drums κλπ.

 

 

 
►ΜE ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τα συνεργαζόμενα με την NAKAS MUSIC CYPRUS LTD. πρακτορεία μεταφορών.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε email με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου μεταφορών που χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή της.

Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 59€ δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση, ενώ για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 59€ υπάρχει επιβάρυνση 4,90€.

Η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών αφορά τα ογκώδη η μεγάλου βάρους εμπορεύματα όπως κλασικά - ηλεκτρικά - stage πιάνα, ηχεία και ηλεκτρονικές - ακουστικές Drums.  Ειδικότερα, για τις μεταφορές κλασικών πιάνων η δωρεάν μεταφορά ισχύει για παραδόσεις σε ισόγειο χώρο με ομαλή πρόσβαση. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για την επιβάρυνση του κόστους μεταφοράς.  

Η παράδοση της παραγγελίας σας, γίνεται στο ισόγειο, στην είσοδο του κτιρίου-οικίας (εφόσον η περιοχή αποστολής δεν είναι δυσπρόσιτη).

 

► ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Eπιλέξτε ένα από τα καταστήματα του δικτύου NAKAS MUSIC CYPRUS LTD. για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Όταν επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά στον αριθμό επικοινωνίας που καταχωρήσατε στην παραγγελία ή ηλεκτρονικά (email) από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών του τμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής από κατάστημα κυμαίνεται από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες και σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.  
Οι παραλαβές παραγγελιών από τα καταστήματα της NAKAS MUSIC CYPRUS LTD. δεν επιβαρύνονται με έξοδα μεταφοράς. 

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται από την αποθήκη της εταιρείας για παραλαβή από κάποιο υποκατάστημα της εταιρίας θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί και παραμένουν δεσμευμένες για διάστημα 6 ημερών από την ειδοποίηση του πελάτη για την παραλαβή τους. Μετά το διάστημα αυτό τα προϊόντα αποδεσμεύονται και επιστρέφουν στην κεντρική αποθήκη της εταιρείας. Δείτε εδώ  τα καταστήματα μας από όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

► ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ Nakas Music Cyprus LTD (Μόνο για παραδόσεις στην περιοχή της Λευκωσίας)

Eπιλέξτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με οδηγό της εταιρείας μας. Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 59€ δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση, ενώ για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 59€ ευρώ υπάρχει επιβάρυνση 4,90€. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά από 12:00 έως 16:00, αφού όμως πρώτα το τμήμα διακίνησης εμπορευμάτων επικοινωνήσει με τον πελάτη προκειμένου να τον ενημερώσει και να κλείσει ραντεβού παράδοσης.

Από τη μέθοδο 'Αποστολή με οδηγό της Nakas Music Cyprus LTD' εξαιρούνται παραγγελίες μικρού όγκου (βιβλία, παρελκόμενα, αξεσουάρ).
Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας όπως και την ασφαλέστερη αποστολή, η NAKAS MUSIC CYPRUS LTD. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

► ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑΣ ONLINE
Η αποστολή της παρτιτούρας online γίνεται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά με αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο checkout κατόπιν ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

Ακυρώσεις παραγγελιών μπορούν να γίνουν πριν την ώρα παραλαβής των εμπορευμάτων από τις εταιρίες μεταφορών και όχι μετά από την αποστολή της σχετικής ενημέρωσης της Επιβεβαίωσης Αποστολής Παραγγελίας.
Στην περίπτωση εκπρόθεσμης ακύρωσης παραγγελίας σας, θα υπάρχει η αντίστοιχη χρέωση μεταφορικών όπως η εταιρία μας τα επιβαρύνεται.
Για ακυρώσεις παραγγελιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο + 357 22 512088 (Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ) και στο [email protected] αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας.