Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

► MΕ ACS COURIER

Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 13:00 λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενης ημέρας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας τον αριθμό αυτό στο πεδίο 'αριθμός φορτωτικής' που βρίσκεται στο website της ACS https://cyp.acscourier.net/en/home μπορείτε να έχετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα κ.τ.λ.

Παραγγελίες και αγορές που γίνονται από την εταιρεία Nakas Music Cyprus LTD αφορούν μόνο προϊόντα που παραδίδονται εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας και όχι εξω από αυτή.

Από τη μέθοδο Αποστολή με ACS Courier εξαιρούνται όλα τα κλασικά - ηλεκτρικά - stage πιάνα, καθώς και όλες οι ηλεκτρονικές - ακουστικές Drums.

Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη των 99 ευρώ, τότε η μεταφορά είναι δωρεάν για όλη την Κύπρο.

Η δωρεάν μεταφορά καλύπτει την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι το πλησιέστερο store point της ACS ( ανάλογα με τη διεύθυνση αποστολής που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας ) και δεν περιλαμβάνει τη συναρμολόγηση ή το στήσιμο των προϊόντων (όπου αυτό απαιτείται).

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι αξίας έως και 99 ευρώ τότε:
Εάν επιλέξετε αποστολή με ACS Courier θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς ποσού 5 ευρώ.
Εάν επιλέξετε παραλαβή από κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

►ΜE ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τα συνεργαζόμενα με την Nakas Music Cyprus LTD, πρακτορεία μεταφορών.
Με την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε email με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου μεταφορών που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία σας.
Η παράδοση της παραγγελίας σας, γίνεται στο ισόγειο, στην είσοδο του κτιρίου-οικίας (εφόσον η περιοχή αποστολής δεν είναι δυσπρόσιτη).


► ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Eπιλέξτε ένα από τα καταστήματα του δικτύου Nakas Music Cyprus LTD. για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Οταν επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής θα ενημερώνεστε ηλεκτρονικά (e-mail) από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών του τμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας.

► ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ Nakas Music Cyprus LTD (Μόνο για παραδόσεις στην περιοχή της Λευκωσίας)

Eπιλέξτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με οδηγό της εταιρείας μας. Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 199 ευρώ δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση, ενώ για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 199,00 ευρώ υπάρχει επιβάρυνση 10 ευρώ. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά από 12:00 έως 16:00, αφού όμως πρώτα το τμήμα διακίνησης εμπορευμάτων επικοινωνήσει με τον πελάτη προκειμένου να τον ενημερώσει και να κλείσει ραντεβού παράδοσης.

Από τη μέθοδο 'Αποστολή με οδηγό της Nakas Music Cyprus LTD' εξαιρούνται παραγγελίες μικρού όγκου (βιβλία, παρελκόμενα, αξεσουάρ).