Παραγγελίες

Παραγγελίες
 • Με ποιους τρόπους μπορώ να παραγγείλω ένα προϊόν σας;

  Μπορείτε να παραγγείλετε με τους κατωτέρω τρόπους:

  • Με ηλεκτρονική παραγγελία, προσθέτοντας στο καλάθι σας το προϊόν που επιθυμείτε και ακολουθώντας τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 
  • Τηλεφωνικά στο 00357-22512088 δίνοντας τους κωδικούς των προϊόντων που επιθυμείτε.
  • Με email στο [email protected] αναγράφοντας τους κωδικούς των προϊόντων που επιθυμείτε & ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. 
 • Που βρίσκονται τα καταστήματα σας;

  Η εταιρεία μας αριθμεί 2 καταστήματα μουσικών οργάνων & ηχητικού εξοπλισμού 'Nakas Music' σε όλη την Κύπρο. 

  Παρακαλούμε πατήστε εδώ ώστε να δείτε το χάρτη και τις διευθύνσεις των καταστημάτων μας.

   
 • Έχω κάποια προσφορά;

  Στην εταιρεία NAKAS MUSIC CYPRUS LTD κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Με τη δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.nakas.com.cy αποκτάτε αυτομάτως το πλεονέκτημα να κερδίζετε εξαργυρώσιμους πόντους με κάθε ηλεκτρονική αγορά σας. Συγκεκριμένα, με κάθε ηλεκτρονική σας αγορά αξίας 1€ κερδίζετε 10 πόντους. Όταν συγκεντρώσετε 5.000 πόντους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τότε μπορείτε να εξαργυρώσετε ένα κουπόνι μίας χρήσης αξίας 5€. Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σας αμέσως μόλις τιμολογηθεί η παραγγελία σας. Τα παραπάνω ισχύουν αποκλειστικά και μόνον όταν κάνετε παραγγελία online και είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

  Η διαδικασία είναι απλή. Αφού κάνετε log in στο λογαριασμό σας, μπορείτε να δείτε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει επιλέγοντας το πεδίο «Οι πόντοι μου» αριστερά στο μενού. Όταν συγκεντρώσετε 5.000 πόντους ή παραπάνω, εμφανίζεται το πεδίο «Δημιουργία Κουπονιού». Επιλέγοντας αυτό το πεδίο, θα δημιουργηθεί το κουπόνι σας αξίας 5€ και θα λάβετε αντίστοιχη ειδοποίηση στο e-mail που έχετε καταχωρήσει στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εάν έχετε συγκεντρώσει πάνω από 10.000 πόντους, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο πεδίο «Δημιουργία Κουπονιού» δύο φορές για να δημιουργηθούν δύο ξεχωριστά κουπόνια των 5€ το καθένα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι σας σε επόμενη σας παραγγελία. Στο πεδίο «Έχετε εκπτωτικό κουπόνι» συμπληρώνετε τον κωδικό του κουπονιού πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε κάθε παραγγελία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένα κουπόνι.

   Ισχύει μόνο για online παραγγελίες.


  Μεταφορικά:

  Για αγορές άνω των 99€ έχετε δωρεάν μεταφορικά.

   
 • Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

  Η πληρωμή μπορεί να γίνει:

  ► ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NAKAS MUSIC CYPRUS LTD.

  • Προεξόφληση τοις μετρητοίς στο κατάστημα.

  • Προεξόφληση με κάρτα σε μία χρέωση ή με δόσεις.

  *Δόσεις γίνονται μόνο με πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, της Ελληνικής Τράπεζας και της Alpha Bank.

  ► MΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ

  Συμπληρώστε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), τον τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας. Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το e-nakas music store Cyprus συνεργάζεται με την διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών μέσω internet Thawte η οποία διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Για αγορές με πιστωτικές κάρτες αξίας από 60 € έως 300 € γίνονται έως 6 μηνιαίες άτοκες δόσεις, για αγορές από 301€ και άνω έως και 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις.

  Δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa και Mastercard. Όλες οι δόσεις υπολογίζονται με βάση την τιμή online του προϊόντος και ο αριθμός των δόσεων προκύπτει ανάλογα με την αξία αγοράς όπως περιγράφεται παρακάτω:


  60€ - 299,99 €: 6 Άτοκες Δόσεις

  300€ και άνω: 12 Άτοκες Δόσεις

  Σημαντική σημείωση: Η έκδοση αποδείξεων / τιμολογίων που θα εξοφλούνται με κάρτα θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση / αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.


  ► MΕΣΩ PAYPAL

  Εξοφλήστε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Paypal .


  ► MΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

  Επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας με απ' ευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας:

  ALPHA BANK

  Αρ.Λογαριασμού: …202-101-001779-1

  IBAN: CY15 0090 0202 0002 0210 1001 7791

  SWIFT CODE: ABKLCY2N


  BANK OF CYPRUS

  Αρ.Λογαριασμού: 357027427133

  IBAN: CY94002001950000357027427133


  Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας e-mail στο [email protected] το αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε επάνω στην απόδειξη κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει σταλεί με email. Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός δύο εργάσιμων ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται ακυρωμένη

Αποστολές και παραδόσεις
 • Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής των προϊόντων;

  Αποστολές γίνονται:

  ► MΕ ACS COURIER

  ►ΜE ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

  ► ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  ► ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ Nakas Music Cyprus LTD (Μόνο για παραδόσεις στην περιοχή της Λευκωσίας )

  Από τη μέθοδο 'Αποστολή με οδηγό της Nakas Music Cyprus LTD' εξαιρούνται παραγγελίες μικρού όγκου (βιβλία, παρελκόμενα, αξεσουάρ).

  Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σας όπως και την ασφαλέστερη αποστολή, η εταιρεία Φίλιππος Νάκας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας

Επιστροφές και πιστώσεις
 • Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής κάποιου προϊόντος ;

  Ο πελάτης που κάνει αγορά από απόσταση (online) έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος που αγόρασε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβε.

  Το προϊόν πρέπει να παραληφθεί από την εταιρεία εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης υπαναχώρησης . Το προϊόν πρέπει να παραληφθεί στην ίδια κατάσταση στην οποία και παραλήφθηκε από τον πελάτη, στην αρχική του κατάσταση, απολύτως άρτιο, εντός της εργοστασιακής του συσκευασίας, μη χρησιμοποιημένο, μη ανοιγμένο, και χωρίς φθορές στο προϊόν ή την συσκευασία του, συνοδευόμενο από όλα τα παρελκόμενα και συσκευαστικά του.

  Η επιστροφή, για να γίνει δεκτή, θα πρέπει να συνοδεύεται από τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο). Δεν γίνεται δεκτή επιστροφή στην οποία το προϊόν έχει εμφανή σημάδια χρήσης ή κακομεταχείρισης.

  Για προϊόντα που δεν επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση, με ταλαιπωρημένες συσκευασίες, ανοιγμένα, χρησιμοποιημένα κλπ , των οποίων η αξία κρίνεται απομειωμένη, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντίστοιχης απομείωσης της επιστροφής χρημάτων και σύμφωνα πάντα με την κατάσταση του προϊόντος που επεστράφη. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. Στην περίπτωση που το προϊόν απεστάλη σε αυτόν χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών, τότε επιβαρύνεται και με τα έξοδα της αρχικής αποστολής του σε αυτόν.
  Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

  Ο πελάτης φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας του προϊόντος προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσει τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία του (Ο χειρισμός και η εξέταση του προϊόντος θα πρέπει να γίνεται με τον τρόπο με τον οποίο θα επιτρεπόταν στον πελάτη η διενέργεια αυτών σε κάποιο φυσικό κατάστημα της εταιρίας).

  Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση υπαναχώρησης εδώ

  Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές όταν:
  • Αφορούν Παραγγελίες που έγιναν ηλεκτρονικά (online) αλλά παραλαμβάνονται και εξοφλούνται σε φυσικό κατάστημα του δικτύου της Nakas Music Cyprus Ltd. καθώς αυτές δεν νοούνται από απόσταση πωλήσεις. • Αφορούν συσκευές που περιλαμβάνουν προγράμματα software καθώς και κάθε είδους υλικό σχετικό με τα προγράμματα αυτά σε ψηφιακή - ηλεκτρονική μορφή για τη χρήση του οποίου απαιτείται ενεργοποίηση από τον αγοραστή ή δήλωση των προσωπικών του στοιχείων, ενέργειες με τις οποίες ο αγοραστής καθίσταται ο μοναδικός και αποκλειστικός χρήστης του προγράμματος. Σαν συσκευές νοούνται για παράδειγμα οι κάρτες ήχου (audio interfaces), τα ηλεκτρικά ηλεκτρονικά μουσικά όργανα, ψηφιακές κονσόλες ήχου και γενικά όλα τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία, αναπαραγωγή, επεξεργασία και εγγραφή οπτικοακουστικού υλικού. • Αφορούν προϊόντα που παραγγέλθηκαν ή κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή (custom) ή είναι σαφώς προσωποποιημένα. • Αφορούν πνευστά μουσικά όργανα, μικρόφωνα ακουστικά καθώς και βιβλία. • Αφορούν προϊόντα για τα οποία έγινε ειδική παραγγελία για λογαριασμό του πελάτη κατόπιν προκαταβολής ή εξόφλησης και δεν ανήκουν στο προγραμματισμένο στοκ της εταιρείας.

  Σε περίπτωση που το προϊόν σας θα πρέπει να επιστραφεί στην εταιρία μας, είτε λόγω κατασκευαστικού προβλήματος ή λόγω λανθασμένης αποστολής από την εταιρεία μας, η επιστροφή του θα γίνεται δωρεάν με χρέωση παραλήπτη, στη διεύθυνση Nakas Music Cyprus Ltd., Λεωφ. Νίκης 2Κ, Λευκωσία.

  Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου που αφορά τις αγορές από απόσταση (online), η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης υπαναχώρησης του πελάτη και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει επιστραφεί.

  Η Εταιρεία μας θα επιστρέψει το ποσόν της αγοράς μετά την παραλαβή του προϊόντος στις αποθήκες της και τον έλεγχο αυτού. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν ως προς την κατάσταση τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Εταιρείας και των καταστημάτων μας. Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Eάν η εξόφληση έχει γίνει με πιστωτική / χρεωστική κάρτα τότε η εντολή επιστροφής χρημάτων δίνεται άμεσα από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας σε 3-5 εργάσιμες ανάλογα με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας.
  • Εάν η εξόφληση έχει γίνει τοις μετρητοίς σε κατάστημα της Εταιρείας μας τότε τα χρήματα επιστρέφονται με την επιστροφή των προϊόντων.
  • Εάν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται μέσα σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών.